HTML

Mert kell egy blog...

Friss topikok

2011.05.17. 11:37 Aandrea

ESN Goodbye Pub - Búcsúbuli másfél hónappal a vége előtt...

Tegnap este tartották az ESN-es búcsúbulit a Prof-ban. Minden ESN tagnak (olyan Erasmus hallgatónak, akinek van ESN kártyája) adtak ingyen egy "I love ESN Antwerp" pólót, amire aztán egész este mindenki írogatott mindenféle jókívánságokat vagy éppen idiótaságokat.

Az este elején még szép, fehér egyen pólóban mászkált mindenki. Az elmúlt hónapokban még egyszer sem volt ilyen könnyű megkülönböztetni az Erasmusos hallgatókat a többi embertől. A Prof-ban pedig kifejezetten jól nézett ki a sok vakító fehér.

Az én pólómra nem írt mindenki, de azok igen, akik nekem számítanak és ez éppen elég. :) A hosszú és fárasztó este után valahogy így néz ki az enyém eleje...

...és hátulja:

A legjobb rész az volt, amikor hazaérve végre elolvashattam mindent, mivel a hátamon elég nehezen látom a feliratokat, amikor éppen rajtam van a póló. Tudom jól, hogy ezek többnyire nem őszinte dolgok, csak kedveskedések és valószínűleg majdnem mindenkinek ezt írják, de azért volt jó pár, ami igazán jól esett. Évek múlva is mosolyogva gondolok majd vissza ezekre az írásokra.

Ezt például Bill "Oh, hi! How are you?" Kanakis írta:

A lényeg, hogy a humorérzékemet dicséri. Khm... :P

Aztán itt van Evi:

Az alábbi lehetséges, hogy csak egy bejáratott és az évek során sokszor használt szöveg (tekintve, hogy ESN-es írta, aki évente többször is tart ilyen búcsúbulit), de attól még jól esett az is,a mit Niek írt:

Aztán egy másik sablon duma, a nagyon fogsz hiányozni szöveg. De nem baj, mert ezt meg Daniele írta. :)

Van még sok vicces dolog, talán a legjobb az volt, amikor Dries megpróbálta leírni az egyetlen magyar mondatot, amit tud. Nem igazán sikerült neki, ugyanis a magyar "a" neki teljesen "o"-nak hangzott. Bezzeg én le tudtam írni ugyanazt hollandul. :P

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása