HTML

Mert kell egy blog...

Friss topikok

2011.03.25. 15:23 Aandrea

P-Artifacts Pub

Hétfőn a szokásos ESN bulin mindössze annyi volt a feladat, hogy vigyünk különböző alkalmatosságokat, amiben folyadékot (nevezetesen sört) lehet tárolni és ők (mármint az ESN-esek) ingyen feltöltik. Természetesen volt pár kikötés is: egyféle tárgyat csak egy ember használhatott (tehát gyorsnak kellett lenni vagy nagyon kreatívnak), csak olyan nagy tárgyat lehetett vinni, amit egy kézzel meg tudsz tartani teletöltött állapotban. Mi összefogtunk egy páran és többféle eszközzel állítottunk be. Az alábbiakat pedig meg is töltötték sörrel (a rózsaszín vödör nem hozzánk tartozik):

Ki gondolta volna, hogy egy olyan egyszerű dolog, mint a pohár is szóba jöhet még. Voltak olyanok is, akik már a kezdéskor ott voltak és biztosra mentek, nehogy kiszáradjanak az este folyamán:

Ez a két spanyol előnyben volt, mivel már első félév óta itt vannak, az előző ilyen bulin kitalálták a megfelelő taktikát.

Az este folyamán nem számított furcsának, ha valaki egy vízforralóból töltögette magának a sört, perselyből ivott, vagy éppen serpenyőből kortyolgatott. A francia fiú ötlete is jónak (és nagy adagnak) bizonyult, a díszítés pedig plusz pontot érdemelt volna:

Az idő (és a tárgyak) előrehaladtával már csak az igazán kreatív ötletek számítottak, mint például egy ananász, egy teniszlabda (amibe ugyan nem fér sok sör, de kellően vicces) vagy egy kibélelt, gurulós bevásárló kosár. Bárnem hiszem, hogy ez utóbbit valóban teletöltötték...

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VLD 2011.03.23. 12:29:35

Első gondolatom az volt: el is kél a magyarázat, de aztán rájöttem, hogy tudom! Ügyes voltál, gratula! Kreatív ötlet!
süti beállítások módosítása