HTML

Mert kell egy blog...

Friss topikok

2011.05.12. 07:00 Aandrea

Crossdressing pub - Öltözz másnak!

Most hétfőn volt az utolsó előtti ESN pub a De Prof-ban. Jövő héten lesz az utolsó, sajnos így rohan az idő. :( Na, de visszatérve a mostanira, ezen a héten az ellenkező nem ruháját kellett magunkra ölteni. Nem volt mindenki olyan bátor, hogy komplett idiótát csináljon magából a buli kedvéért, de azért szerencsére beöltöztünk páran.

Érdekes módon több lány volt hajlandó fiúsan öltözni vagy akár még álszakállt is rajzolni magának, mint ahány fiú szoknyát venni. (Na jó, talán ez mégsem olyan különös.)

Természetesen Daniele ezúttal is hozta a formáját, még sminkelésre is hajlandó volt. A lányok pedig hatalmas lelkesedéssel készítettek neki füstös szemeket és csábító ajkakat. Szerintem a csajok közül Evi és Elina vitte a pálmát (a fenti kép jobb oldalán állnak). Evi a hiphop stílust választotta, míg Elina inkább a nyolcvanas évek férfidivatja felé vette az irányt. Az eredmény fergeteges lett. :)

A De Prof-ban láttam még néhány transzfesztitát (azaz nőnek öltözött fiút), azt hiszem a látvány okozta sokkból már sosem épülök fel teljesen. Viszont voltak olyan lányok, akiket hirtelen nem ismertem fel férfi álruhájukban. Csak annyit tudtam, hogy valahonnan ismerős az arc, de eltartott egy percig míg beazonosítottam, hogy ki is az (mentségemre szolgálhat az, hogy ezek olyan lányok voltak, akikkel eddig még csak egyszer találkoztam egy házibuli alkalmával). De részrehajlás nélkül mondhatom, hogy a legjobbak mégiscsak mi voltunk.

Az este folyamán volt még egy különös megfigyelésem, férfinak álcázva magam több srác is közölte velem, hogy tulajdonképpen meleg. Vagy ezek a srácok nagyon perverzek, vagy nekem kéne többször kalapot és nyakkendőt hordanom. Bár be kell vallanom, hogy elég jól éreztem magam ebben a szerelésben. Mindig is tetszettek a kalapok, talán ideje lenne áttérni a ballonkabátos, kalapos ruházkodásra, amolyan Ingrid Bergman a Casablanca-ban módon. (Vagy inkább kövessem Marlene Dietrich stílusát?)

Mindenesetre erre nem a közeljövőben kerül sor. Jövő héten pedig nem kell gondolkodnom, hogy mit vegyek fel a hétfői búcsúbulira, mert mindannyian kapunk "I love ESN" pólókat és abban leszünk, hogy mindenki aláírhassa és örök emlék maradjon ez a félév.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása